Any nou, nous objectius: Andrew King

Bon any nou, gent.

L’any nou és un moment per pensar com va anar l’any passat i com el següent podria ser millor, així que, com molts de vosaltres, em vaig fixar alguns objectius.

Aquests són objectius que m’han d’ajudar a millorar algun aspecte de mi mateix o de la meva vida i, mentre els escric aquí, espero proporcionar-vos alguna inspiració o, com a mínim, una mica de rendició de comptes.

No es tracta del tot de programar, de manera que aquest post és diferent del que tracten moltes de les meves altres publicacions, però si adopteu un enfocament més holístic de la feina i la vida, ja sabreu que aquestes coses no estan realment separades. La vostra vida personal i la vostra salut afecten la qualitat del treball i les vostres relacions amb els companys i viceversa.

Aquests són els meus objectius per al 2019.

 1. Comenceu cada dia amb 30 minuts de cultiu. La regla clau és que aquest temps no es gasta en alguna cosa per treballar. En el seu lloc, pot ser una de: treballar, llegir o escriure. Avui he escollit escriure.
 2. Compra una casa que m’encanta. Toronto és car, de manera que aquest moviment suposarà una gran diferència per a nosaltres. Estem buscant a la ciutat veïna més propera de Toronto, Hamilton, Ontario, la casa dels gats Tiger i Tim Horton.
 3. Compra un cotxe que m’encanta. Això ho necessitarem quan ens movem. Podem sortir de la ciutat, però els nostres amics i familiars no. El cotxe ens ajudarà a mantenir aquestes connexions fortes i fortes, cosa que és extremadament important. No menystingueu la vostra xarxa d’assistència.
 4. Llegiu 5 llibres de ficció i 5 de no ficció. Llegia tot el temps de petit, però de gran passava cada cop més temps utilitzant la tecnologia i cada cop llegia menys. Des que em vaig graduar de l’escola el 2014, només he llegit un grapat de llibres i crec que això em fa més ximple. Així que aquest any recuperaré la meva lectura.
 5. Sigues mentor a la feina. Realment no tinc cap intenció formalment començar a fer tutoria. Almenys no tant com ho fan alguns altres que he vist en línia. Però vull dedicar més temps a ajudar altres persones a aprendre i créixer, de la mateixa manera que altres persones m’han ajudat a aprendre. Sense la seva ajuda, no estaria on estic i ho vull transmetre. Però també, ensenyar és la millor manera d’aprendre: si no pots aprendre alguna cosa, de debò ho saps? Per tant, aquest objectiu ajuda els altres i també a tu mateix.
 6. Dinar i formació a la feina. Això s’aplica als dos objectius anteriors. Crec que una bona manera de començar aquí és presentar el que vaig aprendre llegint. Començaré amb alguna cosa d’un dels llibres de Robert Martin. El 2018, vaig llegir Clean Architecture i Clean Coder i els vaig trobar súper inspiradors i plens de lliçons importants. Per tant, aquest és probablement un bon lloc per començar.
 7. Escriu una agenda cada dia. Molta gent ja ho fa i, fins a cert punt, ja estic completant la catalogació del meu treball mitjançant la formació diària del nostre equip. Però, de vegades, no sóc molt bo en recordar el que vaig fer ahir quan em tocava, o en estar concentrat en una cosa important que he de fer cada dia. Per tant, crec que puc millorar això escrivint a l’agenda cada matí. A finals del 2018 vaig començar a utilitzar-lo Agenda per això i aquí és on continuaré amb això a principis de 2019.
 8. Feu cites periòdiques. Això és una cosa que vaig treure dels meus propis pares, però més recentment em va recordar d’escoltar Rachel (i Dave) Hollis. De vegades estem increïblement ocupats i pots passar setmanes sense passar un temps de qualitat amb la persona més important de la teva vida: el teu marit. Així doncs, aquest any planifiquem la data de la nit per endavant i la prioritzem. Cada dimarts estem bloquejats per alguna cosa junts: potser sortim a sopar o simplement fem un joc de taula a casa, però ens comprometem a passar el temps concentrats els uns sobre els altres.
 9. Atura el desplaçament. Un dels meus amics va fer una tesi de màster sobre la manera com els telèfons intel·ligents afecten el vostre cervell, ja que resulta que el fet de desplaçar-se desencadena l’alliberament d’endorfines, de manera que podeu convertir-vos literalment en addicte al fet de desplaçar-vos. I si bé puc aprendre algunes coses importants aquí i allà desplaçant-me, també perdo massa temps en això. Així doncs, no més.
 10. Construeix alguna cosa per a la nostra nova llar. M’agrada treballar amb les mans i construir coses. L’any passat vaig construir una sabateria que vindrà amb nosaltres quan em traslladi. Vaig començar aquest projecte amb una visió del que volia, però encara no tenia les habilitats necessàries per fer-ho. Durant el procés, vaig aprendre a soldar, vaig utilitzar noves eines per primera vegada i vaig col·laborar amb amics i familiars per fer-ho. I estic súper feliç amb això! Així que aquest any vull fer una cosa similar. Encara no estic segur de què construiré, però probablement alguna cosa amb un abast similar.
 11. Acabeu d’escriure esborranys d’un llibre. Aquest és el meu objectiu més obscur, sobretot perquè no estic segur de si el que escric és realment un llibre o seria millor com una sèrie d’articles de bloc. Tenir un llibre a les mans és molt difícil, però escriure un bloc és fàcil (mira’m, me’n vaig!). Però, en qualsevol cas, l’objectiu és participar en un projecte d’escriptura a gran escala.

Així que, anem! Aquí hi ha un any de rendiment i èxits.

Si us plau, seguiu i agrada:

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *