Privacy Policy

Política de privadesa de trendzit.xyz

A trendzit.xyz, accessible des de https://trendzit.xyz/, una de les nostres principals prioritats és la privadesa dels nostres visitants. Aquest document de la política de privadesa conté tipus d’informació recopilada i registrada per trendzit.xyz i com la fem servir.

Si teniu preguntes addicionals o necessiteu més informació sobre la nostra política de privadesa, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres.

Aquesta Política de privadesa només s’aplica a les nostres activitats en línia i és vàlida per als visitants del nostre lloc web pel que fa a la informació que van compartir i / o recopilar a trendzit.xyz. Aquesta política no és aplicable a cap informació recopilada fora de línia ni a través de canals diferents del lloc web.

Consentiment

En utilitzar el nostre lloc web, accepteu la nostra Política de privadesa i accepteu els seus termes.

Informació que recollim

La informació personal que se us demana que proporcioneu i els motius pels quals se us demana que la proporcioneu, us quedaran clars en el moment en què us demanem que proporcioneu la vostra informació personal.

Si contacteu amb nosaltres directament, és possible que rebem informació addicional sobre vosaltres, com ara el vostre nom, adreça de correu electrònic, número de telèfon, el contingut del missatge i / o fitxers adjunts que ens pugueu enviar i qualsevol altra informació que vulgueu proporcionar.

Quan us registreu per obtenir un compte, és possible que us demanem la vostra informació de contacte, inclosos elements com el nom, el nom de l’empresa, l’adreça, l’adreça de correu electrònic i el número de telèfon.

Com fem servir la vostra informació

Utilitzem la informació que recopilem de diverses maneres, incloses:

  • Proporcionar, operar i mantenir el nostre lloc web
  • Millorar, personalitzar i ampliar el nostre lloc web
  • Comprendre i analitzar com utilitzeu el nostre lloc web
  • Desenvolupeu nous productes, serveis, funcions i funcionalitats
  • Comuniqueu-vos amb vosaltres, directament o mitjançant un dels nostres socis, inclòs per atendre el client, per proporcionar-vos actualitzacions i altra informació relacionada amb el lloc web i amb finalitats de màrqueting i promoció.
  • Enviar-vos correus electrònics
  • Trobar i prevenir fraus

Fitxers de registre

trendzit.xyz segueix un procediment estàndard d’ús de fitxers de registre. Aquests fitxers registren els visitants quan visiten llocs web. Totes les empreses d’allotjament fan això i una part de l’anàlisi dels serveis d’allotjament. La informació recollida pels fitxers de registre inclou les adreces de protocol d’Internet (IP), el tipus de navegador, el proveïdor de serveis d’Internet (ISP), la data i l’hora, les pàgines de referència / sortida i, possiblement, el nombre de clics. Aquests no estan vinculats a cap informació que sigui identificable personalment. La finalitat de la informació és analitzar les tendències, administrar el lloc, rastrejar el moviment dels usuaris al lloc web i recopilar informació demogràfica.

Cookies i balises web

Com qualsevol altre lloc web, trendzit.xyz utilitza “cookies”. Aquestes cookies s’utilitzen per emmagatzemar informació, incloses les preferències dels visitants, i les pàgines del lloc web a les quals va accedir o va visitar el visitant. La informació s’utilitza per optimitzar l’experiència dels usuaris personalitzant el contingut de la nostra pàgina web en funció del tipus de navegador dels visitants i / o altra informació.

Per obtenir informació més general sobre les cookies, llegiu “Què són les cookies” .

Galeta DART de Google DoubleClick

Google és un proveïdor de tercers al nostre lloc. També utilitza cookies, conegudes com a cookies DART, per publicar anuncis als visitants del nostre lloc en funció de la seva visita a www.website.com i a altres llocs d’Internet. Tanmateix, els visitants poden optar per rebutjar l’ús de cookies DART visitant la Política de privadesa de la xarxa d’anuncis i contingut de Google a l’URL següent: https://policies.google.com/technologies/ads

Polítiques de privadesa de socis publicitaris

Podeu consultar aquesta llista per trobar la Política de privadesa de cadascun dels socis publicitaris de trendzit.xyz.

Els servidors o xarxes publicitàries de tercers utilitzen tecnologies com galetes, JavaScript o balises web que s’utilitzen en els seus respectius anuncis i enllaços que apareixen a trendzit.xyz, que s’envien directament al navegador dels usuaris. Reben automàticament la vostra adreça IP quan es produeixi. Aquestes tecnologies s’utilitzen per mesurar l’eficàcia de les seves campanyes publicitàries i / o personalitzar el contingut publicitari que veieu als llocs web que visiteu.

Tingueu en compte que trendzit.xyz no té accés ni controla aquestes cookies que fan servir anunciants de tercers.

Polítiques de privadesa de tercers

La política de privadesa de trendzit.xyz no s’aplica a altres anunciants ni llocs web. Per tant, us aconsellem que consulteu les respectives polítiques de privadesa d’aquests servidors d’anuncis de tercers per obtenir informació més detallada. Pot incloure les seves pràctiques i instruccions sobre com desactivar determinades opcions.

Podeu optar per desactivar les cookies mitjançant les opcions del vostre navegador individual. Per conèixer informació més detallada sobre la gestió de cookies amb navegadors web específics, es pot trobar als respectius llocs web dels navegadors.

Drets de privadesa de la CCPA (no venguin la meva informació personal)

Segons el CCPA, entre altres drets, els consumidors de Califòrnia tenen dret a:

Sol·liciteu que una empresa que recopili dades personals d’un consumidor reveli les categories i les dades específiques de dades personals que una empresa ha recopilat sobre els consumidors.

Sol·liciteu que una empresa suprimeixi qualsevol dada personal sobre el consumidor que hagi recopilat una empresa.

Sol·liciteu que una empresa que ven dades personals d’un consumidor no en vengui dades personals.

Si feu una sol·licitud, tenim un mes per respondre-us. Si voleu exercir algun d’aquests drets, poseu-vos en contacte amb nosaltres.

Drets de protecció de dades del RGPD

Ens agradaria assegurar-nos que esteu plenament al corrent de tots els vostres drets de protecció de dades. Tots els usuaris tenen dret a:

Dret d’accés: teniu dret a sol·licitar còpies de les vostres dades personals. És possible que us cobrem una petita tarifa per aquest servei.

Dret a la rectificació: teniu dret a sol·licitar que corregim qualsevol informació que considereu inexacta. També teniu dret a sol·licitar que completem la informació que creieu incompleta.

The right to erasure – You have the right to request that we erase your personal data, under certain conditions.

The right to restrict processing – You have the right to request that we restrict the processing of your personal data, under certain conditions.

The right to object to processing – You have the right to object to our processing of your personal data, under certain conditions.

The right to data portability – You have the right to request that we transfer the data that we have collected to another organization, or directly to you, under certain conditions.

If you make a request, we have one month to respond to you. If you would like to exercise any of these rights, please contact us.

Children’s Information

Una altra part de la nostra prioritat és afegir protecció als nens mentre utilitzen Internet. Animem els pares i tutors a observar, participar o supervisar i orientar la seva activitat en línia.

trendzit.xyz no recopila conscientment cap informació personal d’identificació de menors de 13 anys. Si creieu que el vostre fill va proporcionar aquest tipus d’informació al nostre lloc web, us recomanem que us poseu en contacte amb nosaltres immediatament i farem tot el possible per elimineu immediatament aquesta informació dels nostres registres.